Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Fotografii de peisaj

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Vlad
Admin
Admin
Vlad

Data de inscriere : 05/11/2009
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti

Fotografii de peisaj Empty
MesajSubiect: Fotografii de peisaj   Fotografii de peisaj Icon_minitimeJoi Noi 05, 2009 6:09 pm

Smile
Sus In jos
http://prin-ochii-unui-fotograf.blogspot.com/
OcTaV
Admin
Admin
OcTaV

Varsta : 35

MesajSubiect: Re: Fotografii de peisaj   Fotografii de peisaj Icon_minitimeJoi Noi 05, 2009 7:05 pm

Fotografii de peisaj Mg35641copy.thFotografii de peisaj Img0481t.th Fotografii de peisaj Mg34941copy.th Fotografii de peisaj Mg34721.th Fotografii de peisaj Img14551.th Fotografii de peisaj Img0228i.th Fotografii de peisaj Img119512.th
Sus In jos
https://cursfoto.forumgratuit.ro
Raluc
Nou Venit
Nou Venit
Raluc

Data de inscriere : 07/11/2009
Localizare : bucharest, the city of joy

MesajSubiect: Re: Fotografii de peisaj   Fotografii de peisaj Icon_minitimeLun Noi 09, 2009 10:59 pm

Fotografii de peisaj Dscf0169p.th Fotografii de peisaj Cimg1869h.th Fotografii de peisaj Img0227w.th
Sus In jos
Raluc
Nou Venit
Nou Venit
Raluc

Data de inscriere : 07/11/2009
Localizare : bucharest, the city of joy

MesajSubiect: Re: Fotografii de peisaj   Fotografii de peisaj Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 12:01 am

hello

am reusit si eu FINALLY sa descifrez misterele internetului Very Happy si am uploadat cateva poze pe care sa le supun criticii publicului larg (de 5 persoane sau cati suntem pe forumul asta Laughing )

thumbs up pentru prima poza a lui octav, mi se pare foarte frumoasa. si o intrebare.....ce s-a intamplat cu cerul din poza 3? e editata poza? Smile
Sus In jos
Vlad
Admin
Admin
Vlad

Varsta : 36

MesajSubiect: Re: Fotografii de peisaj   Fotografii de peisaj Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 12:39 am

pai, din cate vad eu...cerul in poza a 3-a a lui octav era gol...fara nici un nor, fara nimic. so, a avut loc un mare edit: a selectat tot in afara de apa si s-a jucat cu culorile/saturatia...
octav...feel free to correct me..

some of my pics:
Fotografii de peisaj Dsc02481y.thFotografii de peisaj Dsc00573bj.thFotografii de peisaj Dsc0067ev.thFotografii de peisaj Dsc0151e.th
Fotografii de peisaj Dsc0160e.thFotografii de peisaj Dsc024112.th
Sus In jos
http://prin-ochii-unui-fotograf.blogspot.com/
OcTaV
Admin
Admin
OcTaV

MesajSubiect: Re: Fotografii de peisaj   Fotografii de peisaj Icon_minitimeMar Noi 10, 2009 2:33 pm

Buna intrebare . Unde e cerul cunoscut de noi ? Acel albaastru intens ?

Pai cerul l-am pastrat doar pentru reflexia apei . Restul poze a fost desaturat si dupa adaugat un filtru de culoare , de temperatura de incalzire a pozei . Si dupa cu putina accentuare a culorilor din reflexia apei , a iesit poze asa cum mi-am dorit .

Dintr-o poza normala , fara nici un puf de nor si banala , parca acum pentru mine transmite ceva . Suspect

Raluca , mie imi place a 2 poze de la tine . Zici ca e pictata cyclops , dar este doar o reflexie a apei . Super super Cool
Sus In jos
https://cursfoto.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fotografii de peisaj   Fotografii de peisaj Icon_minitime

Sus In jos

Fotografii de peisaj
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Intrebari despre peisaj